Wolga start beekloop rvs

Wolga start beekloop rvs


Prijs:
189,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120135
B2B:
Artikelomschrijving:
Wilt u graag een beekloop in uw tuin of bij uw vijver creëren? Ga dan aan de slag met de Wolga beekloop...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Wolga start beekloop rvs

Wilt u graag een beekloop in uw tuin of bij uw vijver creëren? Ga dan aan de slag met de Wolga beekloop van Ubbink! De Wolga is voorzien van een assortiment beeklopen met diverse elementen. Met de Wolga-serie kunt u op een decoratieve manier meer uitstraling geven aan uw tuin en genieten van een prachtige, rustig stromende beekloop!

Om bij het begin te beginnen heeft u natuurlijk als eerste de Wolga start beekloop nodig. De Wolga start is een strak en modern vormgegeven beekloop element voorzien van een opening waar u een eenvoudig een pomp op kunt aansluiten. De start beekloop is gemaakt van het hoogwaardige materiaal roestvrij staal waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Om een beekloop te kunnen plaatsen in uw tuin zijn er naast het start element ook andere elementen beschikbaar, zoals het element recht, hoek links en hoek rechts. Deze elementen kunt u willekeurig met elkaar combineren waardoor u de uiteindelijke vorm van uw beekloop geheel zelf kunt bepalen. Het water laat u op het einde uitkomen in uw vijver of waterreservoir, waar vanuit u het water weer naar het start element kunt pompen met de juiste pomp.

Extra tip: voor een beekloop met drie elementen van de Wolga-serie heeft u slechts een 150l-container en een pomp van 1500 – 2000 liter nodig. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al de juiste producten voor u bij de aanraders geplaatst.

Specificaties:

  • Hoogte: 4 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 98 cm
  • Materiaal: Rvs inox 304
  • Aansluiting: 1'' (25 mm) binnenschroefdraad
Video
Gerelateerde artikelen