Waterval Mamba

Waterval Mamba


Prijs:
549,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
3700151444421
B2B:
Artikelomschrijving:
Creëer een ontspannen gevoel en een fijne sfeer rondom uw vijver of zwembad met de Mamba waterval! De...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Waterval Mamba

Creëer een ontspannen gevoel en een fijne sfeer rondom uw vijver of zwembad met de Mamba waterval! De waterval Mamba is een bijzonder vormgegeven waterval die prachtig staat bij uw zwembad, maar ook een zeer sfeervolle indruk achterlaat naast uw vijver. Waar u de design waterval ook plaatst, de Mamba zal altijd het prachtige middelpunt vormen van uw vijver of zwembad!

De Mamba is een waterval gemaakt van roestvrij staal dat bestand is tegen chloor en zout water. Deze elegante, moderne waterval heeft een hoogte van 54 centimeter en geeft een gelijkmatige straal. De waterval wordt geleverd inclusief montagemateriaal en toebehoren voor het aansluiten op een vijverpomp of een al bestaand zwembadfiltersysteem (allebei niet inbegrepen). Kortom: de waterval Mamba is een prachtige aanwinst die zorgt voor bijzondere effecten zonder een ingewikkelde installatie!

De Mamba waterval is geschikt voor vijverpompen met een capaciteit van 6000 tot 12.000 liter per uur en bij zwembaden heeft de pomp een capaciteit nodig van minimaal 6m³ tot maximaal 9m³ per uur met een opvoerhoogte van 8m.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 30 x 32 x 54 cm
  • Materiaal: RVS (INOX 316L)
  • Slangaansluiting: 1 ½''
  • Inclusief montagemateriaal
Video
Gerelateerde artikelen