Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Gril jouw vlees gemakkelijk en veilig met BBQ spiezen

Wil je op verschillende manieren kunnen barbecueën? Dan kun je ervoor kiezen om ook eens gebruik te maken van BBQ spiezen. Een BBQ spies is niet alleen een handige bbq accessoire, maar je #### er ook nog eens diversen heerlijke combinaties op maken. Zo kun je zowel vlees, vis, groente of zelfs combinatie BBQ spiezen maken. Het gebruik van een BBQ spies is dus uitermate handig en lekker. Een spies is veelal in verschillende lengtes te verkrijgen. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk gauw ons assortiment met BBQ spiezen!

Soorten BBQ spiezen

Binnen ons assortiment beschikken wij over verschillende soorten BBQ spiezen. Een van de meest bekende varianten BBQ spiezen zijn natuurlijk degene die zijn ontwikkeld uit metaal. De metalen BBQ spiezen zijn namelijk ook ontzettend handig voor, tijdens en na gebruik. Etenswaren kun je er zeer gemakkelijk aan vast maken en tijdens het eten bieden deze spiezen een stevige ondersteuning. Metalen BBQ spiezen zijn ook zeer gemakkelijk in hergebruik. Zo kun je de metalen BBQ spiezen ook gemakkelijk hergebruiken. De BBQ spiezen kun je afwassen maar ze mogen natuurlijk ook gewoon in de vaatwasser. Wanneer je liever gebruik maakt van houten stokjes, dan kun je kiezen uit een ruim assortiment aan houten BBQ spiezen van verschillende lengtes. Tip! Wanneer je de houten BBQ spiezen voor gebruik even in het water legt, dan kunnen de stokjes vrijwel niet meer verbranden op het moment dat deze op de barbecue worden geplaatst.

Voordelen van BBQ spiezen

Naast diversen gemakken gedurende het eten, kunnen BBQ spiezen ook zorgen voor de nodige gemakken tijdens de bereiding van het vlees, de groenten of vis. Met behulp van de spiezen kun je het vlees gemakkelijk draaien en de kans wordt natuurlijk aanzienlijk kleiner dat het vlees tussen het rooster door kan gaan vallen. Tip, wanneer je op een BBQ zonder dekstel werkt en vlees dus echt aan het grillen bent i.p.v. roken. Dan kun je er voor kiezen om de stokjes net over de rand van de BBQ zodat je de BBQ spiezen nog gemakkelijker #### draaien, zonder last te krijgen van de hitte!

Meer informatie over BBQ spiezen?

BBQ spiezen kunnen dus meer gemak en veiligheid bieden gedurende het eten. Bij het bestellen van BBQ spiezen kan het voorkomen dat je nog het een en ander aan vragen hebt. Je #### jouw vragen gemakkelijk stellen bij onze klantenservice. Tuinexpress.nl staat voor je klaar om alle vragen met betrekking tot de BBQ en de spiezen te beantwoorden. Wij denken graag met je mee in de zoektocht naar een gepaste oplossing. Onze contactgegevens kun je terugvinden op onze contactpagina!