Genova waterornament

Genova waterornament


Prijs:
789,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465870535
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Genova waterornament

Waterornament Genova is een elegant vormgegeven ornament die wordt gekenmerkt door zijn moderne uitstraling, exclusiviteit en bijzonderheid! De golvende vorm zorgt in combinatie met stromend water constant voor nieuwe, levendige lichteffecten. De combinatie van hoogwaardige materialen, strakke vorm en het element water geeft deze complete set een fascinerende uitstraling in jouw tuin, terras of interieur!

Het bijzondere waterornament Genova is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal en kunt u neerzetten als kunstobject in de tuin of op het terras, maar ook in de hal binnen zal het waterornament prachtig staan. Het ornament wordt compleet in een set aan u geleverd zodat u niet voor verrassingen komt te staan en direct het ornament kunt plaatsen in jouw tuin of interieur. Bij levering beschikt het ornament over een waterreservoir, afdekplaat, pomp, reinigingsmiddel en aansluitmateriaal.
Het ornament beschikt over een plug en play systeem. Zo hoef je het ornament alleen maar ergens een mooi plekje te geven op het terras of in de tuin en je kunt genieten van een heerlijk uitzicht.

Het plug en play systeem houdt namelijk in dat je het waterornament alleen nog maar hoeft te voorzien van water en van stroom. Zorg er daarom wel altijd voor dat je het ornament op een locatie zet waarbij je hem makkelijk van stroom kunt voorzien. Verder is het belangrijk om het ornament goed schoon te houden. Dit kan het beste met AcquaArte Clean. Dit middel heeft geen nadelige effecten op het waterornament tijdens een grondige poetsbeurt en je verwijderd algen of groen aanslag erg gemakkelijk!


Specificaties:

  • Afmetingen ornament (BxDxH): 40 x 12 x 100 cm
  • Afmetingen sokkel (LxBxH): 60 x 60 x 20 cm
  • Materiaal: Rvs inox 304
  • Capaciteit pomp per uur: 4000 l/h
  • Compleet set: Ja
  • Garantie: 2 jaar
Gerelateerde artikelen