Wallgarden 42 muurkas

Wallgarden 42 muurkas


Prijs:
399,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 34,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
8718215761006
B2B:
Kleur:
Fundering:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Wallgarden 42 muurkas

De Wallgarden 42 muurkas is een prachtige tuinkas met vele mogelijkheden. De muurkas is perfect in de kleine tuin, op het balkon of aan de rand van het terras en neemt minimale ruimte in beslag. De Wallgarden 42 muurkas onderscheid zich door de mogelijkheden in afdichting en is voorzien van tuindersglas. Met een muurkas heeft u meerdere mogelijkheden op het gebied van kweken en kunt u langer en vaker van verse kruiden, groenten en fruit genieten.

Al vroeg voordat het seizoen aanbreekt kunt u beginnen met kweken en ook na afloop van het seizoen kunt u nog even doorgaan met kweken in de muurkas. Daarnaast kunt u in de warme zomermaanden exotische gewassen kweken die in de buitenlucht niet zouden overleven. De temperatuur in een tuinkas loopt op een warme dag namelijk al snel hoog op. Ten slotte kunnen kuipplanten in de tuinkas overwinteren waardoor u ieder seizoen van de tuinkas kunt genieten!

Technische gegevens:

  • Aluminium coating: keuze uit blank of groen
  • Lengte: 132 cm
  • Breedte: 69 cm
  • Goothoogte: 152 cm
  • Nokhoogte: 184 cm
  • Oppervlakte: 0,9 m2
  • Glas: tuindersglas
  • Afmetingen enkele deur (BxH): 62 x 149 cm
  • Fundering: optioneel

Bouwpakket & zelf monteren
U koopt een bouwpakket geleverd met een montagehandleiding en bouwtekeningen. Lees deze vooraf heel goed door! Zoek een locatie minimaal 50cm uit de muur of schutting. Deze ruimte heeft u nodig bij het beglazen! Voor het plaatsen van een muurkas gelden andere specificaties.

Fundering & verankering
U start met het plaatsen van de fundering. Voor alle kassen, priëlen en orangerieën kunnen wij een stalen of aluminium fundering leveren. U kunt er voor kiezen zelf een gemetselde fundering te maken of de kas op een muurtje te plaatsen. De maten in de folder zijn buitenwerks. Bij gebruik van de stalen of aluminium fundering moet deze gesteld worden op zgn. stelstenen. In de hoeken brengt u grondankers aan in een gat van rond ca. 30cm. Daarna giet u deze gaten vol met beton (wordt niet meegeleverd). Bij het waterpassen neemt u 1 cm afschot per meter voor een juiste afloop van uw hemelwater. De kas moet met schroeven op de fundering worden verankerd (worden niet meegeleverd).

Bouwvergunning
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het ministerie van VROM. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw hobbykas, prieel of orangerie mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze GRATIS aanleveren. U dient altijd een voor-, zij- en bovenaanzicht met de juiste maatvoering in te dienen.

Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen