Sweet Tomato kweekkas

Sweet Tomato kweekkas


Prijs:
129,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
8718226337429
B2B:
Artikelomschrijving:
Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de een must. Perfect geschikt voor het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Sweet Tomato kweekkas

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato kweekkas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze kweekkas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking

De Sweet Tomato kweekkas wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverd schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de kweekkas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond.

Een goede beluchting is belangrijk. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan middels 2 uitzetters in veel verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.

Specificaties:

  • Breedte: 65 cm
  • Lengte: 100 cm
  • Hoogte: 32 / 40 cm
  • Oppervlakte: 0,65 m3
  • Ramen: 1x kantelraam
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen