Modena waterornament

Modena waterornament


Prijs:
225,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 34,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465082679
B2B:
Artikelomschrijving:
Kleed uw tuin stijlvol aan met het waterornament Modena! Het driedelige waterornament van AcquaArte zorgt...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Modena waterornament

Kleed uw tuin stijlvol aan met het waterornament Modena! Het driedelige waterornament van AcquaArte zorgt voor rustig stromend water die u eventueel extra kunt verlichten met LED-lampen. Zowel overdag als 's avonds kunt u genieten van een sfeervolle en rustgevende ambiance!

Het waterornament Modena is vervaardigd uit graniet. Graniet is een natuursteen die bekend staat om zijn mooie en chique uiterlijk, maar het is tevens ook een sterk materiaal en onderhoudsarm. Het waterornament wordt als complete set bij u thuis geleverd. De set is uitgerust met een waterbassin, afdekplaat, pomp, ledverlichting, reinigingsmiddel AcquaArte Clean (50ml) en aansluitmateriaal. De pomp is voorzien van een gepatenteerde 3-wegkraan waarmee u eenvoudig de waterhoeveelheid per element afzonderlijk kunt regelen en bij de ledverlichting wordt een gele, rode en blauw kap meegeleverd, zodat u speels het licht van kleur kunt veranderen. Een snelle en eenvoudige installatie van de waterfontein is gegarandeerd!

Het water ornament rust op de deksel van het reservoir, de pomp en verdere aansluiting staan hier los van. Verder is de fontein is voorzien va een plug en play systeem. Dit wil zeggen dat de fontein gemakkelijk in elkaar te zetten is. Het enige dat je daarna nog maar hoeft te doen is het reservoir aanvullen met water en het systeem aansluiten op het netstroom, oftwel de stekker van de pomp in het stopcontact doen. Wanneer het ornament van deze middelen is voorzien zal hij uit zichzelf gemakkelijk te werk kunnen gaan en is er geen verdere installatie of ondersteuning meer nodig!


Specificaties:

  • Afmetingen zuilen (LxB): 12 x 12 cm
  • Hoogte zuilen: 15 / 30 / 45 cm
  • Afmetingen bassin (diameter x hoogte): 68 x 36 cm
  • Materiaal zuilen: graniet
  • Materiaal bassin: polyethyleen
  • Inhoud bassin: 90 liter
  • Capaciteit pomp per uur: 1600 l/h
  • Compleet set: Ja
  • Met ledverlichting
Gerelateerde artikelen