Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Met deze handige kruidenpot heeft u voortaan een ...
€ 22,95
1 uitvoering
Kruidenpot startersset lime
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Met deze handige kruidenpot heeft u voortaan een ...
€ 22,95
1 uitvoering
Kruidenpot startersset lime Emsa
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Geniet wekenlang van uw eigen, verse kruiden met ...
€ 22,95
1 uitvoering
Kruidenpot startersset Fuchsia
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Geniet wekenlang van uw eigen, verse kruiden met ...
€ 22,95
1 uitvoering
Kruidenpot startersset Fuchsia Emsa

Verbouw verse kruiden in de kruidenpot

Wil jij altijd de lekkerste kruiden tot je beschikking hebben? Kies dan voor het gebruik van een kruidenpot!
Een kruidenpot is gemakkelijk in huis te plaatsen en zal jouw planten voorzien van alles wat zij nodig hebben.
Een kruidenpot is beschikbaar in een aantal handige varianten die aangeven in hoeverre je deze nog van het nodige onderhoud moet voorzien. Ook het design van de kruidenpot is eigentijds en in een aantal prachtige kleuren beschikbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. een kruidenpot? Bekijk dan snel even ons assortiment met een divers aantal prachtige kruidenpotten!

Kies de juiste kruidenpot

Wanneer je kruiden gaat verbouwen is het natuurlijk belangrijk om in acht te nemen met welk type kruiden je te maken hebt. Afhankelijk van de kruiden kun je kiezen voor een kruidenpot met of zonder deksel. De deksel van een kruidenpot kan resulteren in een warmere omgeving. Voor sommige kruiden is dit gewenst, maar voor sommige juist weer niet. Wanneer je gebruik maakt van de deksel, is het belangrijk dat je de pot op een locatie plaatst waar deze voldoende zonlicht op kan vangen. Doordat de zon op de kruidenpot schijnt, wordt het mogelijk dat de temperatuur in de kruidenpot toeneemt.

Kruidenpot gebruiken

In een kruidenpot kun je direct wat aarde stoppen. Middels een draad zal het aarde worden verbonden met water. De draad zorgt ervoor dat de wortels op een gepaste manier worden voorzien voldoende vocht uit het reservoir dat zich veelal onder de aarde bevindt. Wanneer het water op is, kun je gemakkelijk aan de pot aflezen of deze moet worden bijgevuld. Wanneer de verbouwde kruiden op zijn, dan is het uiteraard mogelijk om de kruidenpot opnieuw te voorzien van nieuwe zaden. Wanneer je dus kruiden wilt verbouwen, dan is een kruidenpot de ultieme oplossing voor in huis!

Meer weten over een kruidenpot?

Een kruidenpot kan dus een praktische maar ook decoratieve functie in huis vervullen. Bekijk snel al onze kruidenpotten en vind de juiste variant kruidenpot voor jouw huis! Wanneer je een vraag hebt over een kruidenpot, dan helpen wij jou uiteraard graag verder. Wij kunnen jou voorzien van de benodigde informatie en anders de nodige informatie even voor je opvragen bij een van onze leveranciers.