Levertijd: 2 - 5 werkdagen
In deze houtopslag kunt u meer dan genoeg ...
€ 189,00
1 uitvoering
Houtopslag geimpregneerd grenen
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
In deze houtopslag kunt u meer dan genoeg ...
€ 189,00
1 uitvoering
Houtopslag geimpregneerd grenen Express

Sla al jouw brandhout veilig op in een houthok

Ben je op zoek naar een manier om al jouw hout veilig en netjes op te slaan in de tuin? Neem dan eens een kijkje naar een houthok! Een houthok biedt jou de mogelijkheid om hout op een droge plek op te slaan zodat het ook nog geschikt blijft als brandhout. Door hout droog in een houthok op te slaan voorkom je dat het hout gaat rotten en daardoor totaal niet meer te gebruiken is. Een houthok is op diversen manieren in de tuin te verwerken. Zo kun je een prachtig houthok zelf maken, maar wij beschikken ook over diversen meubelen die het mogelijk maken op hout droog en netjes op te slaan.

De indeling van een houthok

Een hout opslag kun je dus verkrijgen in verschillende vormen, soorten en maten. Beschik je over erg veel hout dat je graag droog op wilt slaan. Dan raden wij aan om ervoor te kiezen echt een houthok te bouwen. In een houthok kun je natuurlijk al het hout kwijt, maar je kunt er ook voor kiezen om een deel vrij te houden voor containers of voor het opbergen van al je tuinartikelen. Een groot houthok is dus niet alleen functioneel voor de opslag van hout, maar ook voor het veilig wegzetten van al je tuingereedschappen!

Waarmee houdt je rekening bij het bouwen van een houthok

Bij het bouwen van een houthok zijn er een aantal belangrijke elementen waarmee je rekening kunt houden. Zo raden wij aan om het hout niet direct op de grond te plaatsen. Door het hout op de grond te plaatsen kan ongedierte zich gemakkelijk tussen het materiaal nestelen, dit wil je natuurlijk graag voorkomen. Verder kan de grond gedurende regenachtige periodes al gauw nat of vochtig worden. Wanneer hout direct op de grond licht kan dit vocht in het hout trekken. Het hout dat onderin je houthok ligt zal dan gaan rotten en is uiteindelijk niet meer bruikbaar. Wij raden altijd aan om het hout dat je verzameld in een houthok op te stapelen middels twee dragers.

Graag wat meer informatie over een houthok of houtopslag?

Naast het gebruik van een houthok zijn er natuurlijk nog een hoop andere manieren op hout op te bergen. Een tuinhaard biedt soms zelf al de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid hout op te slaan zodat je het gemakkelijk bij de hand hebt gedurende het maken van vuur. Wij begrijpen echter dat er de nodige vragen kunnen ontstaan bij het uitkiezen van een geschikt houthok. Wil je meer informatie over een houthok of meubel waaronder je hout op kunt slaan? Neem dan gerust even contact met ons op middels onze contactpagina!