Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Multifunctionele honden reistas. Geschikt als ...
€ 54,49
1 uitvoering
Beeztees honden reistas Wagoni 2 in 1
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Multifunctionele honden reistas. Geschikt als ...
€ 54,49
1 uitvoering
Beeztees honden reistas Wagoni 2 in 1 Beeztees
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een rieten fietsmandje met draadkap voor voorop ...
€ 57,99
1 uitvoering
Rieten fietsmand met draadkap
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een rieten fietsmandje met draadkap voor voorop ...
€ 57,99
1 uitvoering
Rieten fietsmand met draadkap Beeztees

Ben jij op zoek naar een hondentas?

Heb jij een trouwe viervoeter die je graag alle plekjes van de wereld wilt laten zien? Dan kan het soms lastig zijn om hem gemakkelijk te vervoeren. Wanneer je jouw hond wilt vervoeren kun je daarom het best gebruik maken van een hondentas. Een goede kwaliteit hondentas is van groot belang, deze kunnen namelijk voorkomen dat een hond stress ervaart tijdens het reizen. Met ons assortiment hondentassens wordt het gemakkelijk om jouw hond overal veilig naartoe te verplaatsen. Jouw hond kan voortaan mee in het openbaar vervoer, de auto of zelfs het vliegtuig. Benieuwd naar ons assortiment met hondentassen? Neem snel een kijkje of lees nog even verder voor wat meer informatie!

Soorten hondentassen

Met betrekking tot een hondentas kun je veel onderscheid maken in de verschillende varianten. Allereerst heb je de hondentas in de vorm van een rugzak. Dit type hondentas kun je op de rug dragen zoals de naam al zegt. Het is dus ook logisch dat hier geen grote honden in passen. Voor de wat grotere honden zijn er hondentassen op wielen. Een ander soort hondentas voor de kleinere rassen is een schoudertas. In de schoudertas kun je hond gemakkelijk plaatsen. Wees niet bang een hondentas is zo ontwikkeld dat de hond er niet zomaar uit kan springen. Dat komt door de bevestigingsmogelijkheid in de tas.

De juiste hondentas voor jouw hond.

Om de juiste hondentas voor jouw hond aan te schaffen moet je met meerdere eigenschappen en kenmerken van de hond rekening houden. Kijk allereerst naar het formaat van jouw hond. Weet daarnaast wat jouw hond fijn vindt en of de hond het ook daadwerkelijk prettig vindt om in de hondentas plaats te nemen. De laatste factor ben jij zelf als baasje. Zoek je een moderne tas met een hippe print dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer vragen over de hondentas?

Wil je meer informatie over hondentassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee naar een oplossing voor je huisdier gerelateerde probleem. Wil je een zo goed mogelijk antwoord? Dan kun je het best even mailen, onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze contactpagina!