Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Universele maai en trimerdraad, voor het ...
€ 4,99
3 uitvoeringen
Maai en trimmerdraad
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Universele maai en trimerdraad, voor het ...
€ 4,99
3 uitvoeringen
Maai en trimmerdraad Express

Werk je gazon strak af met een grastrimmer

Het gazon is natuurlijk een echte eyecatcher binnen de tuin en vereist daarom de nodige aandacht. Echter zijn ernaast grasmaaien nog een aantal belangrijke taken die jou in staatstellen om over een mooi en groen stuk gazon te beschikken een daarvan is het trimmen van het gras met een grastrimmer. Het werken met een grastrimmer helpt je namelijk bij het verkrijgen van een mooi strak en net gazon. De zijkanten van een gazon kun je vaak namelijk niet bereiken met behulp van een grasmaaier. Een grastrimmer lost dit probleem voor je op. Deze zijn namelijk een stukje kleiner en wendbaarder dan een grasmaaier. Je kunt ze gemakkelijk in een bepaalde hoek neerzetten. Zo heb je dus de mogelijkheid om ook hoeken of bochten in het gazon netjes af te kunnen werken.

Een grastrimmer op accu of met kabel

Bepaal ook hier vooraf wat voor type grastrimmer voor jou het meest geschikt is. Een grastrimmer is namelijk te verkrijgen met of zonder accu. De variant zonder accu zal je dus aan moeten sluiten op het netstroom. Dit kan gemakkelijk met behulp van een stekker of stopcontact. Wanneer je echter over een groot stuk gazon beschikt. Kan het in veel gevallen slimmer zijn om jezelf te voorzien van een accu grastrimmer. Dat komt omdat deze variant grastrimmer gemakkelijker door heel de tuin kan worden gebruikt. Je zal geen last hebben van een snoer dat in de weg zit en je hebt altijd de mogelijkheid om ook dat laatste stukje tuin mooi en gemakkelijk mee te kunnen pakken!

De werkbreedte van een grastrimmer

Per grastrimmer is het ook verschillend wat de werkbreedte is. Wanneer je een vrij korte ruimte hebt tussen rand en border, dan kan het verstandig zijn om een kleinere werkbreedte aan te houden. Zo zal je geen planten in de borders kunnen raken. Vaak is het mogelijk om het draad in de grastrimmer wat korter te houden. Hiermee verklein je ook de werkbreedte van het apparaat. Verder raden wij aan om altijd de beschermkap op het apparaat te houden. Zo zie je goed waar je aan het werk bent en loop je geen risico op verwondingen tijdens het werken met dit apparaat.
  Meer informatie nodig over een grastrimmer? Wil je meer informatie over een grastrimmer of over het plegen van gazon onderhoud? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken altijd even met je mee naar ene passende oplossing voor al jouw tuin gerelateerde problemen of vragen over een grastrimmer. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met behulp van de gegevens op onze contactpagina!