Levertijd: maart 2020
De draadmand behoort tot een van de hipste ...
€ 19,95
1 uitvoering
Draadmand 45 cm
Levertijd: maart 2020
De draadmand behoort tot een van de hipste ...
€ 19,95
1 uitvoering
Draadmand 45 cm Express
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: ...
€ 32,95
1 uitvoering
Aardappelmand 43x45 cm
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
  Specificaties: ...
€ 32,95
1 uitvoering
Aardappelmand 43x45 cm Esschert Design

Een handige en prachtige draadmand voor zowel buiten- als binnen gebruik!

Een draadmand is een trendy mand die gemaakt is van een stevig metaal. Een draadmand kan op verschillende manieren zowel binnen als buitenshuis worden gebruikt. Een draadmand is verkrijgbaar in verschillende maten en kleurstellingen. Een draadmand kan binnenshuis perfect dienen als verzamelpunt voor kussens, dekentjes of plaids. Dit zijn natuurlijk vrij lichte materialen, maar een draadmand is ook uitermate ook geschikt voor het zware werk. Zo kun je een draadmand ook perfect gebruiken voor de opslag van brandhout. De stevige constructie zorgt ervoor dat de mand niet kapot zal gaan en dat al het hout veilig op een hoop blijft liggen.

De multifunctionele eigenschappen van een draadmand

Een draadmand is voorzien van een handvat, het is daarom vrij gemakkelijk om de mand te verplaatsen. Naast het feit dat de handvaten van een draadmand erg handig zijn, zorgt het ook nog eens voor een veiligere situatie bij het dragen van spulletjes. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het vervoeren van hout. Je stopt zowel grote als kleine stukken hout gemakkelijk bij elkaar in de mand. De mazen voorkomen dat het hout uit de mand kan vallen. Verder zal je niet voor ieder stuk hout door heel de tuin hoeven lopen. Door een kleine voorraad met hout in de draadmand te stoppen en deze naast je tuinhaard te zetten, kun je gemakkelijk een hele avond genieten van een prettig warm vuurtje!

Draadmand als woon of tuindecoratie

Een draadmand is dus te gebruiken als mooi decoratie stuk voor zowel in huis als in de tuin, maar de mand biedt ook diversen opberg functionaliteiten met zich mee. Naast het feit dat je artikelen gemakkelijker en veiliger kunt dragen, kun je de mand zelf ook nog op diversen andere manieren gebruiken. Door bijvoorbeeld een houten plaat bovenop de mand te plaatsen, kun je als het ware een extra bijzettafel creëren. Het hout het je op die manier altijd bij de hand, terwijl jij bovenop gemakkelijk al jouw drankjes, hapjes of woonaccessoires kwijt kunt. Al jouw spullen berg je dus gemakkelijk op in een draadmand!

Graag nog wat meer informatie over de draadmand?

Wil je meer informatie over een draadmand of over een ander artikel maar mee je tuinspullen op kunt bergen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor al je vragen over de draadmand kun je terecht op onze contactpagina. Op deze pagina staan alle gegevens en middelen vermeld waarmee je ons kunt bereiken!