Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is gemaakt van kunststof en is speciaal ...
€ 89,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zilver
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Het is gemaakt van kunststof en is speciaal ...
€ 89,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zilver BiOrb
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een veilige plaats om uw BiOrb aquarium op te ...
€ 89,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zwart
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Een veilige plaats om uw BiOrb aquarium op te ...
€ 89,95
1 uitvoering
BiOrb aquarium meubel zwart BiOrb

BiOrb aquarium kopen

Het idee achter een BiOrb aquarium is dat u geen expert hoeft te zijn om een aquarium te houden, BiOrb maakt deze hobby toegankelijk voor iedereen. Bij de aanschaf van een BiOrb aquarium heeft u alles wat u nodig heeft om het aquarium op te zetten in één set bij elkaar. Het enige wat u nog hoeft te doen is het uitkiezen van prachtige accessoires en het toevoegen van vissen.

Het gemak van BiOrb aquaria

Het grote gemak van een BiOrb aquarium zit hem in het onderhoud, het aquarium heeft een innovatief filtersysteem welke weinig onderhoud behoeft. De bubbelbuis in het midden van ieder BiOrb aquarium blaast constant luchtbellen het aquarium in waardoor er een circulatie van het water ontstaat. De gehele filtering vind plaats op de bodem van het aquarium, op de bodem van het aquarium ligt keramische media waar de biologische filtratie plaatsvind en waar giftige stoffen uit het water worden gehaald. Eventuele rest afvalstoffen worden ingesloten en opgeslagen in de filtercartridge. Het schone water wordt vervolgens terug omhoog gepompt door de bubbelbuis waarna de cyclus zich herhaalt. Het belangrijkste onderhoud dat u hoeft uit te voeren is eens in de vier tot zes weken het filtercartridge vervangen en één derde van het water en uw BiOrb aquarium is weer in optimale conditie.

Voordelen van BiOrb aquaria

Een BiOrb aquarium heeft vele voordelen tegenover een traditioneel aquarium. Een BiOrb aquarium is gemaakt van acryl, wat zeer sterk is. Acryl is tot tien keer sterker dan glas en hierdoor zal het aquarium niet snel barsten of beschadigen. Daarnaast is acryl zeer helder materiaal, de doorzichtigheid van acryl is 93%, tegenover 70% doorzichtigheid bij glas. Hierdoor wordt het beeld van uw vissen en de decoratie in uw aquarium zeer scherp en helder. Ten slotte heeft acryl een isolerende werking. Het verliest weinig warmte en hierdoor kost het weinig energie om het aquarium op temperatuur te brengen en te houden. Wij bieden een groot assortiment BiOrb aquariums en bijbehorende accessoires waardoor er naar ieders smaak een BiOrb aquarium verkrijgbaar is!
Gerelateerde artikels