Barbecue tafel wit

Barbecue tafel wit


Prijs:
40,50
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8714982112713
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Barbecue tafel wit

Voor iedere tuinliefhebber is de barbecue tafel wit de perfecte aanwinst voor op het terras of in de tuin. De barbecue tafel is te gebruiken als barbecue en is geschikt om groenten, vlees, vis en dergelijke op te bereiden. Daarnaast heeft de barbecue tafel nog twee andere functies. Door het bijgeleverde dienblad op de barbecue te plaatsen krijgt de barbecue de functie als bijzettafel, verder is het dienblad ook los te gebruiken als dienblad voor verschillende hapjes en drankjes.

Door de 3-in-1 functie van van deze barbecue tafel is hij zeer geschikt voor kleine ruimtes en op het balkon. De barbecue tafel heeft een diameter van 47 centimeter en een hoogte van 63 centimeter. De tafel is gemaakt van koolstofstaal en heeft een zwart frame en een wit tafelblad/dienblad. De barbecue tafel is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart/blauw en zwart/roze.

Met de barbecue tafel organiseert u al snel een eenvoudige barbecue voor u en uw gezelschap! De barbecue tafel wit is de ideale accessoire in de warme zomermaanden.

Specificaties

  • Afmetingen: 47x47x63 cm
  • Materiaal: Koolstofstaal
  • Kleur: Zwart/wit
Gerelateerde artikelen