ACD tuinkas Basic 9.8m2 - polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 9.8m2 - polycarbonaat


Prijs:
1.365,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
5411210400767
B2B:
Artikelomschrijving:
Met een tuinkas kunt u het kweekseizoen vervroegen en verlengen waardoor u meer plezier beleeft aan uw tuin....
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 9.8m2 - polycarbonaat

Met een tuinkas kunt u het kweekseizoen vervroegen en verlengen waardoor u meer plezier beleeft aan uw tuin. De kas creëert een gecontroleerde omgeving voor uw gewassen en zorgt tevens voor beschutting waardoor de kans op schade aan de gewassen minimaal wordt. Als de buitentemperatuur nog te koud is, maar de eerste voorjaarszon al doorkomt kunt u in de tuinkas al beginnen met kweken. Ook in het najaar blijft de temperatuur in de tuinkas hoger dan buiten, hierdoor kunt u langer doorgaan met kweken. Om de optimale leefomstandigheden in de tuinkas te creëren is het belangrijk dat u de tuinkas op een beschutte plek plaats staat, waar hij wel voldoende zonnestralen ontvangt. Een tuinkas is tevens de perfecte plek om te genieten van de eerste zonnestralen, met een comfortabele tuinset in de tuinkas ontstaat de ultieme relaxplaats in uw tuin.

De ACD tuinkas Basic heeft een stevige, onderhoudsvriendelijk aluminiumconstructie en een beglazing in 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een kunststofsoort welke vele malen stevigere is dan glas en welke voor een goede isolatie zorgt. Polycarbonaat is door zijn stevigheid zeer geschikt in een omgeving waar spelende kinderen en huisdieren aanwezig zijn, door de kunststofsoort wordt de veiligheid in en rondom de kas verhoogd.

De tuinkas heeft een nokhoogte van 229 centimeter, een breedte van 278 centimeter en een lengte van maar liefst 369 centimeter. De kas is voorzien van een dubbele schuifdeur en maar liefst vier dakramen. De temperatuur kan, voornamelijk in de zomer, in de kas hoog oplopen en op deze momenten bieden de ramen uitkomst. De dakramen zorgen voor ventilatie waardoor de temperatuur wat afkoelt en de luchtvochtigheid verlaagd wordt.

De tuinkas is te plaatsen op de zelfdragende fundering in gegalvaniseerd staal. Deze fundering is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk. De fundering is nodig wanneer u de kas plaatst op een instabiele ondergrond zoals gras of zand.

Specificaties

  • Lengte: 369 cm
  • Breedte: 278 cm
  • Hoogte: 229 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Aantal dakramen: 4
  • Gewicht: 72 kg
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen