ACD tuinkas Basic 12m2 – polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 12m2 – polycarbonaat


Prijs:
1.575,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
5411210400804
B2B:
Artikelomschrijving:
Verleng het tuinseizoen met deze ruime ACD tuinkas Basic. Doordat de temperaturen in een tuinkas hoger zijn...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 12m2 – polycarbonaat

Verleng het tuinseizoen met deze ruime ACD tuinkas Basic. Doordat de temperaturen in een tuinkas hoger zijn dan in de buitenlucht kunt u eerder in het jaar beginnen met kweken, ook in het najaar kunt u langer doorgaan met kweken. In een tuinkas ontstaan de optimale leefomstandigheden voor de gewassen om te groeien en zijn de gewassen tevens beschermd tegen schade van weersomstandigheden, vogels en insecten. Om de optimale leefomstandigheden in de kas te creëren is het wel belangrijk dat de tuinkas op de juiste plaats staat. De beste plek voor een tuinkas is in de zon, uit de wind. Doordat de temperatuur in de tuinkas hoger is dan buiten, is de tuinkas ook ideaal als relaxplekje. Plaats een comfortabele tuinset of tuinstoel in de tuinkas en geniet optimaal van de eerste zonnestralen.

De ACD tuinkas Basic is opgebouwd uit een stevige, onderhoudsvriendelijke aluminiumconstructie en heeft een beglazing van 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een zeer stevige kunststofsoort welke voor een goede isolatie zorgt. Polycarbonaat draagt bij aan een verhoogde veiligheid in en rondom uw kas waardoor deze kas ideaal is voor een omgeving met spelende kinderen en huisdieren.

De tuinkas heeft een nokhoogte van 229 centimeter, een breedte van 278 centimeter en een lengte van maar liefst 438 centimeter. Hierdoor is er voldoende ruimte voor al uw gewassen! De tuinkas is voorzien van een dubbele schuifdeur en vier dakramen welke voor een goede ventilatie zorgen. Deze dakramen spelen voornamelijk in de warme zomermaanden een belangrijke rol. Door de ventilatie zal de temperatuur in de kas dalen en de luchtvochtigheid afnemen.

De tuinkas is te plaatsen op de bijpassende fundering uit gegalvaniseerd staal welke garant staat voor een snelle montage. Deze fundering is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk. De fundering is alleen nodig wanneer u de tuinkas op een instabiele ondergrond plaatst zoals op het gras of in het zand.

Specificaties

  • Lengte: 438 cm
  • Breedte: 278 cm
  • Hoogte: 229 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Aantal dakramen: 4
  • Gewicht: 78 kg
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen