ACD fundering voor Basic tuinkas

ACD fundering voor Basic tuinkas


Prijs:
125,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,95 pakketpost
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
5701701060322
B2B:
Maat:
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD fundering voor Basic tuinkas

De ACD fundering voor Basic tuinkas is een zelfdragende fundering in gegalvaniseerd staal. Een fundering onder de tuinkas beschermt de kas tegen grondwater en verzakkingen. Een fundering is alleen noodzakelijk wanneer u niet over een stabiele ondergrond beschikt waar u de tuinkas op gaat plaatsen. Een eigen fundering maken met bakstenen of beton is ook een waardig alternatief.

Het is voor de tuinkas zeer belangrijk dat de fundering stevig en stabiel is, als de fundering niet stevig genoeg is zal de tuinkas al snel inzakken waardoor glasbreuk kan optreden. Het is belangrijk dat de fundering minstens 50 centimeter in de grond wordt geplaatst, zodat er geen vorst onder kan komen. De fundering dient stormvast te zijn en dient stevig aan de grond verankert te worden.

De ACD fundering voor Basic tuinkas is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen, voor iedere ACD tuinkas Basic is er een passende fundering verkrijgbaar. Let bij de aanschaf dus goed op of u de voor de juiste maat heeft gekozen.

Specificaties

  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal
  • Gewicht: 12 kg - 24 kg (afhankelijk van de uitvoering)
Gerelateerde artikelen